Magyarországon először végre egy

Utánkövető rendszer, ami garantálja, hogy a tréningre elköltött pénzed megtérül, így nem dobod ki felesleges az ablakon

Gondolj vissza a legutóbbi tréningre amin részt vettél. Átütő volt, a tréner nagyon jókat mondott, jegyzeteltél, eltervezted, hogy megfogadod a tanácsait, nagyon lelkes voltál, aztán mégsem történt változás, sőt már réges régen el is felejtetted, hogy tréningen jártál. 

Az elmúlt években legalább 50 cégvezetőtől, döntéshozótól hallottam ezt a problémát!

Érezted már Te is ezt?

Előfordult már Veled, hogy mindent megtettél a csapatodnak, a legjobb trénerekkel képezted őket, mégis a várva várt hatás elmaradt?

Azt látod, hogy a tréningek után lelkes a csapatod, egy-két hét múlva pedig már elfelejtik az egész tréninget?

Még nem találtátok meg a módját annak, hogy a tréning után beépüljön a hétköznapokba az, amit megtanultak a résztvevők?

Hiába jársz tréningre, nem fogsz profitálni belőle, ha nem építed be a hétköznapokba a tanult módszereket, technikákat.

Pontosan mi is ez az Utánkövető Rendszer?

A tréning nem ér véget a tréninggel! Egy olyan online felület, ahol a tréning teljes anyagát újra kell gondolnod és válaszokat kell adnod arra vonatkozóan, hogy az ügyfelekkel előforduló szituációban hogyan viselkedsz. A rendszer segítségével folyamatosan ismételsz, miközben rögzülnek azok a technikák, módszerek, amelyeket megtanultál.

Ne aggódj, a rendszert úgy állítottuk össze, hogy csak akkor tudod befejezni a használatát, ha a kérdésekre megadod a helyes választ.

És még valami: nem fontos az első belépés alkalmával az egész utánkövetést elvégezned, többször is belevághatsz.

Az utánkövető rendszer célja:

Hogy a résztvevő a tréning után a mozgalmas mindennapokban ne felejtse el a tréning anyagát, hanem az rögzüljön és mélyüljön el annyira, hogy garantáltan tudja alkalmazni a munkájában. 

Az Utánkövető Rendszer legnagyobb értékei:

A résztvevőkbe fektetett pénz többé nem vész kárba, mert a tréning elméleti és nagyrészben gyakorlati elemeit beépítettük az utánkövető rendszerbe, így garantáltan elsajátítható az oktatás teljes anyaga

10 %-ban elméleti, 90 %-ban gyakorlati feladatokat tartalmaz a rendszer, ezáltal az ismétlés rendkívül hatékony

Azonnal mérhető eredményei vannak az Utánkövető Rendszernek, tehát látjuk, hogy mennyire épültek be a tréninget követően a hallottak

Online felület, ami megkönnyíti a tanulást

Egyedi belépési rendszer saját jelszóval

Hab a tortán: kéthavonta személyes és egyedi kommunikációs edzések a trénerrel /opcionális/

Mennyi idődet fogja az Utánkövető Rendszer igényelni?

A tréninget követő 10 napon belül 30-50 percet vesz igénybe az ismétlés. Ekkor a saját egyedi belépési jelszavaddal – amit tőlünk kapsz – belépsz a programba és kitöltöd az izgalmas tesztkérdéseket.

Mennyibe kerül az Utánkövető Program használata?

A program használata díjmentes!

Missziónknak tekintjük a hatékonyságot és az eredményeket!

Végeztünk a tréning piacon egy nagyon részletes piackutatást, amelynek döbbenetes eredménye született. Kiderült, hogy az itthoni döntéshozók 90%-a, akik rendszerint vásárolnak tréningeket az alkalmazottaik vagy a csapataik részére, fölöttébb elégedetlenek. A leggyakoribb kifogás, hogy a képzéseket tartó tréner, vagy csapat a tréningeket követően azonnal elengedi a résztvevők kezét, és egyáltalán nincs megoldva az utánkövetés kérdése. Így a résztvevők nem, vagy csak minimálisan építik be a gyakorlatba a tanultakat, még akkor is, ha a képzésről elégedetten és motiváltan távoznak.

Éppen ezért az Utánkövető Rendszer használata automatikusan jár a 2 napos tréninghez, ezzel is hozzájárulva a tréningipar  hitelesebbé tételéhez.

Kérj most ajánlatot a közeljövőben tervezett tréningre, és cégünk döntéshozója 24 órán belül felveszi Veled a kapcsolatot!


Akik már kipróbáltak minket: