Mi fog történni, ha együtt dolgozunk?

 1. E-mail-en/Telefonon keresztül elmondod, hogy milyen tréninget szeretnél, mi a célod és elképzelésed.
 2. Mi feltesszük azokat a kérdéseket, amelyek alapján teljes képet kapunk elképzelésedről és a tervezett képzés(ek)ről. Ez történhet személyesen és telefonon is.
 3. Ez alapján javaslunk/összeállítunk számodra egy menetrendet, tematikát.
 4. Elküldjük számodra az ajánlatunkat.
 5. Amennyiben megállapodunk, úgy a trénerünk minden esetben személyesen ellátogat Hozzátok, ahol a vezetővel és néhány résztvevővel konzultál, ez alapján teljes mértékben a cégedre és iparágadra szabja a tematikát.
 6. A tematikát közösen véglegesítjük, ez idő alatt aláírjuk a szerződésünket.
 7. Megrendezésre kerül a tréning, amelyet követően minden résztvevőnek lehetősége lesz csatlakozni egy VIP FB zárt csoportba (a csoport tagjai kizárólag azok, akik a tréningjeinken részt vettek már), ahol a jövőben korlátlanul elérhető a tréner, kérdezhetnek, tanácsot kérhetnek tőle a résztvevők. Ez az a bázis, ahol egymást segítve oldunk meg kritikus értékesítési szituációkat.
 8. A tréninget követően – igény esetén – 3-4 hét múlva személyesen után követést végzünk, ahol minden résztvevővel megbeszéljük, hogy mit sikerült/mit nem sikerült beépíteniük a hétköznapi munkába. Finomhangoljuk a tanultakat.

18 érv az Antré Akadémia mellett

 1. Az első és egyetlen olyan tréning cég vagyunk az országban, aki kizárólag egy téma köré építette a tréningjeit, ez pedig nem más, mint a BIZALOMÉPÍTÉS.
 2. A tréningjeink rendkívül gyakorlatiasak, legyen szó nyílt vagy céges tréningről, figyelembe vesszük, hogy a résztvevők milyen iparágban dolgoznak és ennek megfelelően állítjuk össze a feladatsort.
 3. Addig nem engedjük el a tréningjeink résztvevőinek a kezét, amíg a gyakorlatban nem tudják alkalmazni azt a tudást, amit adunk nekik a tréningen.
 4. A gyakorlat szerint számos tréning cég előre kéri a tréning teljes árát. Mi ettől eltérően csupán a tréning árának az 50%-át kérjük előre.
 5. „KITAPOSOTT ÖSVÉNY GARANCIA” 100%-os garanciát vállalunk arra, hogy nem a szakkönyvekben olvasható szakirodalmat oktatjuk, hanem a gyakorlatban letesztelt és működő bizalomépítési módszereket.
 6. Saját fejlesztésű tréningjeink gyakorlati elemeit „terepen” teszteltük, az elmúlt években. Több, mint 200 értékesítési folyamaton keresztül vizsgáltuk meg, hogy melyek azok a technikák, amelyeket az értékesítők nem, vagy nem jól alkalmaznak az ügyfélnél. Ezekre dolgoztunk ki konkrét megoldásokat.
 7. Trénereink nem csak oktatják, hanem „csinálják” is azt, amit tanítanak. A hétköznapokban vezetőként, vállalkozóként élik életüket, így a bizalomépítést a nap minden percében aktívan űzik.
 8. Trénereink az elmúlt 5 évben összesen több, mint 800 napot töltöttek oktatással, ezalatt az idő alatt több, mint 6500 főt képeztek, 96%-os, szinte maximális elégedettséggel.
 9. Tréningjeinket rászabjuk az iparági sajátosságokra, figyelembe véve a cég jelenlegi képzettségi szintjét. Ezért minden esetben egyeztetünk a vezetővel és a résztvevőkkel, hogy olyan tudást kapjanak, amit „terepen” hasznosan tudnak alkalmazni.
 10. Olyan konkrét bizalomépítő és ügyfélszerző módszereket, technikákat oktatunk, amit ha elkezd alkalmazni az ügyfélnél a tréning résztvevője, garantáltan eléri vele a célját.
 11. Ha ajánlatot kérsz vagy megkeresed cégünket bármilyen kérdéseddel és esetleg nem érsz el bennünket, garantáltan még aznap visszahívunk/válaszolunk.
 12. Garantáljuk, hogy a kapcsolattartód cégünk egyik döntéshozója lesz, aki azonnal tud válaszolni kérdéseidre, így soha nem kell fölösleges köröket futnod vagy várnod.
 13. Ajánlatunkat 24 órán belül megtesszük, amennyiben minden információt a rendelkezésünkre bocsátasz.
 14. Saját könyveink, CD-k, hanganyagaink vannak, amelyek zseniális kiegészítői a tréningjeinknek és amelyek segítik a tréningen tanultak alkalmazását, és kizárólag nálunk kaphatóak.
 15. Csak olyan könyvet, CD-t, hanganyagot találsz nálunk, amiből meg tudod tanulni a bizalomépítést.
 16. A kiadványokra 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk, így ha nem tetszettek, akkor 3 napon belül visszavásároljuk Tőled.
 17. Cégünknél azonnal bankkártyával és kényelmesen utalással is fizethetsz.
 18. A termékeinket 1 napon belül a postás házhoz viszi, amennyiben átutalásra került az áruk.