Üzleti illemtan, avagy nyűgözd le az ügyfeled! KÖNYV

Az, hogy a szakmádban profi vagy, teljesen természetes. Ez a könyv azért született, hogy a viselkedésedben, a megjelenésedben, az üzleti kapcsolataid kezelésében is segítsen profi lenni.
Több száz olyan ügyfélkezelési- és illemszabályt tartalmaz, amelyeket naponta szükséges alkalmaznunk. Megtanulod belőle többek között, hogy mikor és kinek nyújtsd először a kezedet bemutatkozáskor, hol foglalj helyet egy tárgyalás alkalmával a tárgyalóteremben, mit kezdj azzal, ha névjegykártyát kapsz, és te mikor add át azt a partnerednek.

A kötet előszavát Görög Ibolya írta, az ország elismert protokoll tanácsadója, a Parlament egykori protokollfőnöke, akivel egy exkluzív interjú is olvasható a könyvben.

Szerző: Varga Ida, üzleti illemtan szakértő, Magyarország egyik legkeresettebb tréningszervező és üzletasszonya. Vidéki lánykét érte az a szerencse, hogy már gimnazistaként a Miniszterelnöki Hivatalban gyakornokoskodhatott két nyáron át, ahol az üzleti illemtan, a protokoll aranyszabályait megtanulta.

ITT TUDSZ BELEOLVASNI:

lapozgatouzletiIllemtan

Ára: 3 990 Ft

Itt tudod megrendelni a könyvet!


Fizetés és szállítás

Közvetlen banki átutalás

Banki átutalás esetén a vásárlás végösszegét utald át számlaszámunkra: 12100011-17814881. Kedvezményezett neve: Besthitel Kft. 6343 Miske, Sugár u. 15. Kérjük utaláskor a megjegyzés rovatban add meg neved és email címed. A megrendelt termék kiszállítása az összeg bankszámlánkra beérkezését követően történik. Az utaláshoz szükséges adatokat a megrendelés után küldött email-ben is megtalálod. Utalást követően elektronikus számlát küldünk a megrendeléskor megadott email címedre.

Bankkártyás fizetés

Fizess kényelmesen bankkártyával a Barion rendszerén keresztül. A Barion-t használja a Jófogás, az Extreme Digital és a Don Pepe, csak hogy a legnagyobb hazai cégeket említsük. Kártya adataid mindvégig biztonságban lesznek, hiszen ahhoz mi nem férünk hozzá. A bankkártyás fizetés biztonságát a Barion weboldalának SSL védelme garantálja.
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.
Azért jó, ha bankkártyás fizetsz, mert ilyenkor egyből megérkezik a pénz és 1 munkanapon belül már postára is adjuk a megrendelt terméket.
Bankkártyás fizetést követően elektronikus számlát küldünk a megrendeléskor megadott email címedre.

Utánvét

Fizetés készpénzben a futárnak átvételkor. Ilyenkor a megrendelést követően 1 munkanapon belül postára adjuk, majd a megrendelt terméket futár fogja házhoz szállítani. Neked csak ekkor kell kifizetned a terméket és a szállítás költségét.
Utánvétes fizetés esetén papír alapú számlát állítunk ki, melyet a futár a csomaggal együtt fog eljuttatni Hozzád.

Mi történik rendelés után?

Sikeres átutalás, vagy bankkártyás fizetést követően lehetőség szerint még aznap feladjuk a megrendelt csomagod, és 1-2 munkanapon belül már át is veheted a megrendelt terméket.
Utánvétel esetében is 1-2 munkanap a szállítási idő, fizetned majd a futárnak kell átvételkor.
Infó termék megrendelése esetén emailben küldjük el a megrendelt termék digitális linkjét (könyv esetében PDF, hanganyag esetében MP3 fájl).

Apró betűs rész

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A megrendeléstől való elállás szabályai a “távollevők között kötött szerződésekről” szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartoznak. A megrendelés elküldésével elfogadod a megrendelési és szerződési feltételeket.

N

A megrendelő gomb lenyomásával elfogadod az ÁSZF-et

Köszönöm, hogy minket választasz!

Varga Ida
Antré Akadémia vezetője