Varga Ida, üzleti illemtan szakértő

Varga Ida az Antré Akadémia vezetője, emellett Magyarország egyik legkeresettebb tréningszervező és üzletasszonya, üzleti illemtan szakértő.

Vidéki lányként érte az a szerencse, hogy már gimnazistaként a Miniszterelnöki Hivatalban gyakornokoskodhatott két nyáron át, ahol az üzleti illemtan és a protokoll aranyszabályait megtanulta. Itt tapasztalta meg először, hogy az illemnek, a megfelelő megjelenésnek, viselkedésnek milyen ereje van.

Budapesti karrierje kezdetén dolgozott ügyvédi irodában, volt titkárnő, irodavezető, logisztikus. 24 esztendősen indította el saját vállalkozását, attól fogva bankvezetőkkel, kis és középvállalkozások döntéshozóival, illetve nagy multi cégek vezérigazgatóival tárgyalt.

Az utóbbi években önálló oktatásszervező cégét, az Antré Akadémiát, Magyarország első és egyetlen Bizalépítő Tréning Központját irányítja, ahol vezetőknek és értékesítőknek szervez egyedülálló gyakorlati tréningeket, amelyekkel elsajátítják a bizalomépítés és a bizalom kialakításának módszereit, technikát, amelyek elengedhetetlenek manapság.

2016 májusában jelent meg Üzleti illemtan, avagy nyűgözd le az ügyfeled c. kötete, amely kötelező olvasmány mindazok számára, akik a szakmaiságuk mellett a helyes illem és viselkedés kultúrájukat is szeretnék magasabb szintre emelni.

Nem utolsó sorban pedig Ida nem mellesleg az egyik legcsodálatosabb hivatást is gyakorolja, édesanyaként roppant büszke kisfiára.

Antré Akadémia

1138 Budapest, Petneházy u. 16-18.

Mobil: +36 (70) 9322 944

Email: info@antreakademia.hu

Adószám: 14418259-2-03

Cégjegyzékszám: 03-09-127738

Iroda: 1138 Budapest, Petneházy u. 16-18.

Kérdésed van? Írj nekünk!

14 + 14 =