Előadóink, trénereink

Minden előadónk elismert szakember, ezért garantáljuk számodra, hogy a legmagasabb szakmai képzést kapod. Trénereink igazi specialisták a célod szolgálatában: legyen szó bizalomépítésről, ügyfélszerzésről, stresszkezelésről vagy más kommunikációs technikákról.

Szily Nóra – “Nem a névjegykártyád tesz vezetővé, hanem a személyiséged!”

Nóra pszichológusként, tanult és tapasztalt coach-ként zseniális érzékkel világít rá a vállalatirányítás és az emberi kapcsolatok minőségi kezelésének fontosságára. Irányt mutat neked a munkahelyi légkör lelki egyensúlyának kialakítására és fenntartására. Középpontba helyezi számodra az önismereti és személyes fejlődésed, a munkahelyed lelki egészségvédelmét, a vezetői léted pszichológiai kultúráját. Eddigi munkássága mind a médiában, mind a tréneri és coachi pályán megkérdőjelezhetetlen ajánlólevélként is szolgálnak.

Bővebben Nóráról

Solymosi Krisztina

Krisztina a kilencvenes évek óta foglalkozik szervezet- és vezetésfejlesztéssel, valamint különféle tréningekkel. A pszichológia iránt is e munkája kapcsán kezdtett érdeklődni. Az érdeklődés később hivatássá vált: ma már sokkal inkább pszichológusnak tartja magát, mint közgazdásznak. Lételeme a tanulás és a tanítás.

Meggyőződése, hogy mindenki képes változni, fejlődni, ha értelmes célokat állítanak elé és elkötelezetté tudják tenni a változások iránt. Erre nincsenek sablon módszerek, a tréning, bár csoportos műfaj, mégis a fejlesztési folyamat során az egyén szintjén kell tudni megfogalmazni a problémákat: a tréner legfontosabb feladata szerintem az, hogy a csoport kezdetben kusza erővonalaiból kialakítsa azt a harmóniát, amelyben mindenki képes megtalálni a saját fejlődéséhez vezető egyedi utat.

Bővebben Krisztináról

Varga Ida – “Add meg másoknak ugyanazokat az esélyeket, melyek téged segítettek a sikerhez.”

Tréningjei:

Ida már egészen fiatalon céltudatosan élte az életét. A tudatosság, a szabadság érzése mindig adott annyi energiát számára, hogy – bár korán csöppent az üzleti életbe – mindig lendületesen, mégis józanul vezette és vezeti vállalkozásait a mindennapokban is.

A siker alapjait véleménye szerint a megjelenés, a viselkedés, az attitűd és az emberi kapcsolatok minőségi kezelése határozza meg.

Bővebben Idáról

Sándor András – „Lehetetlen célok, beteljesületlen álmok a szótáramban nem léteznek.”

András szenvedélye a kérdezés. Gyerekkora óta az interjúkészítés szerelmese, ezért is ragadt rá „a kérdező” becenév. A Mélyinterjúk könyvsorozat, számtalan újságcikk szerzőjeként ismert. Sándor András 23 kötetet jegyez – ebből tizennyolcat szellemíróként, többnyire ismert emberek, nagy kiadók és televíziók megrendeléseire írt, öt további könyv pedig saját nevén jelent meg. Vezetett televízió- és rádióműsorokat, cikkeivel milliókhoz jutott el a legnépszerűbb heti- és havilapokon keresztül. Az általa kifejlesztett, kezdetben az értékesítői piacra szánt, majd több szegmensre is kibővített Sikeres kérdezéstechnika módszere bombaként robbant az üzleti világban.

Bővebben Andrásról

Gyenis András – „A tréning nem költség, hanem befektetés.”

András nemzetközi kommunikációs és értékesítési szakértő, személyre szabott tréningprogramokat és előadásokat tart nagyvállalatok, KKV-k, sikerorientált magánszemélyek és vállalkozók részére. Kedvelt és keresett előadó, aki a lényeggel együtt a közönséget is megragadja praktikus és szórakoztató előadási stílusával. Olyan témákban ad elő, mint az értékesítés, kommunikáció, és a vállalati kultúra. A résztvevők új stratégiákkal, eszközökkel, és praktikus tanácsokkal távoznak, melyeket akár azonnal fel tudnak használni munkájukban és mindennapjaikban egyaránt.

Bővebben Andrásról

Teszteld mennyire vagy jó vezető!

Education Tovább...

Milyen értékesítő vagy? Teszteld!

sales-trening-300

Tovább...

Kérj ajánlatot tréningjeinkre!

Ajánlatkérés

bizalomépítés

 

Bizalomépítő Kérdezéstechnika Tréning

Érzelmi intelligencia

Érzelmi Intelligencia Tréning

stresszkezelés

 

Stresszkezelés, Burn Out Tréning

Prezi.com oktatás

 

Prezi.com Tréning

Antré Akadémia

1138 Budapest, Petneházy u. 16-18.

Mobil: +36 (70) 9322 944

Email: info@antreakademia.hu

Adószám: 14418259-2-03

Cégjegyzékszám: 03-09-127738

Iroda: 1138 Budapest, Petneházy u. 16-18.

Kérdésed van? Írj nekünk!

10 + 1 =